Valkenhoflaan 2a, 1211 JC Hilversum

}

Ma-vr 08:00 – 18:00 uur

N
Ruim 60 jaar ervaring
N
Eigen trainingsruimte

Manuele therapie in Hilversum

Kunt u moeilijker bewegen door pijn in uw gewrichten? Dit kan dagelijkse bezigheden zoals lopen, fietsen en het huishouden erg beïnvloeden. Hoe langer u hiermee blijft rondlopen hoe erger de klachten kunnen worden. Bij Fysiotherapie Boomberg in Hilversum hebben wij fysiotherapeuten die niet alleen opgeleid maar ook ervaren zijn in het toepassen van manuele therapie. U kunt direct een afspraak bij ons maken voor manuele therapie.

Wat is manuele therapie?

Onze manueel therapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het gewricht en de wervelkolom. Bij manuele therapie wordt er gebruik gemaakt van specifieke technieken voor het versoepelen van het gewricht, waardoor u weer pijnvrij kunt bewegen en een betere houding kunt aannemen. Onze manueel therapeut zal u indien nodig advies en oefeningen meegeven om terugkerende klachten te voorkomen.

Nek- en schouderklachten kunnen pijn uitstralen naar de armen. Zo kan het bij lage-rugklachten ook zijn dat dit pijn uitstraalt naar de benen. Om de oorzaak zo goed mogelijk te kunnen achterhalen doen wij onderzoek aan de hand van een intake. Op deze manier kunnen wij beter de oorzaak van uw pijnklachten behandelen.

Voor welke klachten kunt u terecht bij onze manueel therapeut?

Manuele therapie kan worden toegepast bij veel klachten. De meest bekende klachten zijn schouderklachten, rugklachten en nekklachten. Hieronder hebben wij voor u een rijtje gemaakt met klachten waarbij u ook bij een manuele therapeut terrecht kunt:

  1. Hoofdpijn en migraine
  2. kaakpijn
  3. Duizeligheid
  4. Lage-rugklachten
  5. Hoge-rugklachten
  6. Borstpijn
  7. Klachten aan de ribben
  8. Frozenshoulder

Heeft u pijnklachten? Maak direct een afspraak bij Fysiotherapie Boomberg

Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken. U kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ook met ons contact opnemen via info@fysiotherapie-boomberg.nl of 035-6240227

 
 
 

Contact

Valkenhoflaan 2a
1211 JC

035-6240227
info@fysiotherapie-boomberg.nl

 
 
 
×