Valkenhoflaan 2a, 1211 JC Hilversum

}

Ma-vr 08:00 – 18:00 uur

N
Ruim 60 jaar ervaring
N
Eigen trainingsruimte

Bij het vaststellen van uw pijnklacht kijken wij naar welke behandelmethode het beste bij u past. Met de ervaren fysiotherapeuten binnen onze praktijk hebben wij een divers aanbod aan behandelmethodes. Onze fysiotherapeuten zullen u onderzoeken, behandelen en adviseren van begin tot eind om ervoor te zorgen dat uw pijnklacht minder of verholpen wordt. Op deze pagina kunt u ons aanbod verkennen en meer te weten komen over onze behandelmethodes.

Fysiotherapie

Fysiotherapie is een behandelingsmethode gericht op pijnklachten aan het bewegingsapparaat. Het bewegingsapparaat bestaat uit gewrichten, spieren, pezen, zenuwen en banden.

Manuele therapie

De manueel therapeut is gespecialiseerd in het behandelen van klachten aan het gewricht en de wervelkolom. Bij manuele therapie wordt er gebruik gemaakt van specifieke technieken voor het versoepelen van het gewricht.

Revalidatie na operatie

Heeft u een operatie achter de rug en moet u revalideren? Samen met een fysiotherapeut kunt u werken aan uw revalidatie!

Sportfysiotherapie

In onze mooie oefenruimte zal u samen onder begeleiding van een fysiotherapeut, oefeningen uitvoeren die u helpen bij het herstellen van uw klacht.

Fysiotherapie aan huis

Bent u slecht te been? Of heeft u niet de mogelijkheid om naar de praktijk te komen? Dan bieden wij ook fysiotherapie aan huis!

(sport)revalidatie

Wanneer u blessures heeft opgelopen tijdens het sporten of uw dagelijks werkzaamheden, kan revalidatie een goede behandelmethode zijn in het verhelpen van uw klachten.
×