Valkenhoflaan 2a, 1211 JC Hilversum

}

Ma-vr 08:00 – 18:00 uur

N
Ruim 60 jaar ervaring
N
Eigen trainingsruimte

Wat is fysiotherapie aan huis?

Bent u niet in staat om naar de praktijk te komen of is thuis blijven een noodzaak? Wij hebben voor u de oplossing! Wij bieden fysiotherapie aan huis voor de patiënten die niet naar de praktijk zelf kunnen komen. In dat geval zal onze fysiotherapeut bij u thuis langskomen voor de behandeling van uw klachten. 

Wanneer fysiotherapie aan huis?

Fysiotherapie aan huis wordt aangeboden wanneer het noodzakelijk is. Wanneer naar de praktijk komen niet haalbaar is zal de fysiotherapeut bij u thuis langskomen. Dit kan van toepassing zijn in de volgende gevallen:

  • U heeft een nieuwe heup of knie
  • Na een operatie 
  • Hernia
  • Na een beroerte 
  • MS

De voordelen van fysiotherapie aan huis:

Een fysiotherapeut aan huis brengt natuurlijk veel praktische voordelen met zich mee. Het kan echter ook een positief effect hebben op je behandeling. Zo leer en oefen je in een vertrouwde omgeving. Dat maakt het voor jou gemakkelijker om je verhaal kwijt te kunnen. De fysiotherapeut besteed volledige persoonlijke aandacht op u en uw klachten. Dit maakt het herstellen van uw klachten een stuk aangenamer.

Heeft u blessures? Maak direct een afspraak bij Fysiotherapie Boomberg

Neem contact met ons op om direct een afspraak te maken. U kunt ons bereiken door onderstaand formulier in te vullen. U kunt ook met ons contact opnemen via info@fysiotherapie-boomberg.nl of 035-6240227

 
 
 

Contact

Valkenhoflaan 2a
1211 JC

035-6240227
info@fysiotherapie-boomberg.nl

 
 
 
×